Consiouz Slaapacademie

In 3 maanden weer heerlijk slapen

Slaap is essentieel voor een goede dag. Daarom helpen wij je met onze slaapopleiding en supplementen naar betere nachtrust. Zo kun jij weer optimaal genieten van je leven.Consiouz Slaapacademie

Edith

“Bij toeval kwam ik aan de praat met iemand die al langer klant is bij Consiouz. Deze enthousiaste klant wees mij op de slaapacademie, nadat ik over mijn slaapprobleem vertelde als gevolg van de overgang. Blij dat ik hem ontmoet heb, want nu slaap ik een stuk beter! Probeer het dames, je wordt beloond met een heerlijke nacht slapen!”

Kristina

“In het verleden vond ik het lastig om ’s avonds in slaap te vallen. Na een hectische en stressvolle dag als moeder bleef ik maar denken en kon ik niet goed tot rust komen. Dit had sterke invloed op mijn nachtrust. Na het volgen van de slaapacademie is mijn slaapkwaliteit sterk toegenomen en merk ik dat ik ’s ochtends weer fris en vol nieuwe energie wakker wordt. Zeker een aanrader.”

Kristel van Goor

Sinds ik met Consiouz in contact ben gekomen kan ik zeggen dat het mijn leven totaal veranderd heeft! Nadat Martien meerdere gesprekken met mij heeft gevoerd en ik de kennis uit de academie toe ben gaan passen en de Goodnight caps ben gaan nemen, zijn mijn slaapproblemen fors vermindert. Het Consiouz team is zeer deskundig en wist direct waar de oorzaak van mijn jarenlange slechte slaap lag. Ik word weer uitgerust wakker en ben de hele dag fit. Ik ben het bedrijf eeuwig dankbaar!