Wetenschappelijk bewezen product dat jouw slaap bevordert en je prestaties overdag verbetert

Mark franchisenemer DA Drogist Lieshout

Ik ben eigenaar van de DA drogisterij in Lieshout. Toen Consiouz bij ons aanklopte waren we eigenlijk direct enthousiast over het product. In tegenstelling tot veel andere supplementen zijn de Goodnight caps wetenschappelijk onderbouwd. Inmiddels hebben wij veel klanten van ons blij gemaakt met dit product en zijn de reacties ook erg positief. Ga zo door jongens

Joey van Herle – Winnaar de bachelorette 2020

Ik ben ambassadeur van Consiouz geworden omdat ik zo enthousiast was over het product en de werking hiervan op mijn nachtrust. Ik zou namelijk nooit ambassadeur zijn geworden als ik het niet zelf geprobeerd had! Voor mij werkt het heel goed op de kwaliteit van slapen. Wanneer ik een nacht goed wil doorslapen neem ik de Goodnight Caps. Als dan mijn wekker gaat, heb ik een veel uitgeruster gevoel.

Arturo Agten

"Niet alleen ben ik blij met de Goodnight Caps die ik van Consiouz heb ontvangen. Elke consument kan zeggen: hier koop deze pillen en dan ga je ook lekker slapen. Nee, jullie brengen dit naar een hoger level zeg maar. Hier de caps, maar ook een hoop super handige tips die je slaap kunnen verbeteren. Al deze slaaptips + de Goodnight caps zorgen voor mij persoonlijk effectief voor een betere nachtrust en dus een leven vol energie in deze donkere dagen. Lekker bezig jongens ik ben fan."